Som Berguedans,
amants dels sushi i uns enamorats del delta de l’Ebre.

Sushi fresc i de qualitat

Som un equip que treballa per oferir un sushi fresc, saludable i de qualitat i a la vegada no deixem de treballar per crear nous productes regularment.

Sostenibilitat

Sentim una gran responsabilitat per cuidar el planeta. És per això que treballem amb productes de proximitat per reduir la petjada ecològica i utilitzem  envasos certificats per FSC que són 100% biodegradables i/o compostable per garantir una gestió forestal responsable.

Reduir el malbaratament

Amb el model de delivery, només elaborem el que venem, d’aquesta manera minimitzem els excedents i contribuïm a reduir el malbaratament alimentari.

Defensem els productors locals

Ens abastim de socis i productors que coneixem i amb qui confiem. Fem sempre tot el possible per treballar amb productors que estan fent bé la seva feina.

L’ingredient més utilitzat a l’hora d’elaborar sushi és l’arròs, El nostre arròs és marca MINORI. És un arròs originari del Japó que es cultiva al Parc natural del Delta de l’Ebre amb resultats organolèptics espectaculars i sota criteris sostenibles amb la diversitat de la zona.

D’altra banda, l’arròs no és l’únic ingredient provinent del delta, el peix que utilitzem prové de les llotges de l’Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita, les anguiles de casa Roset de Deltebre i el sake, un imprescindible en el maridatge del sushi és de Kensho sake, el primer sake produit al Delta. Als boscos de Viladrau i trobem el wasabi fresc yamaooi, un projecte únic que ha aconseguit cultivar wasabi a casa nostra.